Натурально зварений соєвий соус КІККОМАН вже більш, ніж 300 років виготовляється згідно традиційному японському рецепту. До його складу входять соєві боби, пшениця, сіль та вода. Для того, щоб унікальний аромат соусів KIKKOMAН повністю розкрився, необхідно 6 місяців процесу натурального бродіння – і ніяких хімічних добавок!

people_027_girl

Історія KIKKOMAН починається в 1630 році, коли предки родини Могі почали виготовляти в японському місті Нода темно-коричневий соус із сої, пшениці, води та солі. Розташування поселення Едо на берегах однойменної річки, забезпечувало зручний доступ до сировини і швидкі поставки у зростаюче місто, яке тепер називається Токіо.

fon

Голландські купці прозвали соєвий соус «чорним золотом» і привезли його до Європи. Незабаром KIKKOMAN зайняв міцні позиції на європейському ринку, де отримав широке визнання. У 1917 році японські сім’ї Могі та Таканаші заснували компанію Noda Shoyu Co. Ltd. У 1964 році назва компанії була змінена на Kikkoman Shoyu Co. Ltd. , а в 1980 році – на Kikkoman Corporation. В даний час  KIKKOMAN – світовий лідер на ринку соєвого соусу. Особливий неповторний смак соусу популярний більш ніж в 100 країнах світу. Але це ще не все – KIKKOMAН також є офіційним постачальником імператорського двору Японії.

kikkoman_logo_for_str-3

Виробницьтво

На підприємствах японської корпорації в Японії, Сінгапурі, Тайвані, Китаї, Австралії, Канаді, США і Європі зайняті приблизно 6500 чоловік. У KIKKOMAН – дев’ять виробничих підприємств в Японії, США, Сінгапурі, Тайвані, Китаї та Нідерландах.

Життя

«Додай смаку до свого життя» (“Seasoning your life”) – наше гасло по всьому світу.

Наш фірмовий девіз – «Користуйтеся в житті тільки найкращими речами!», і соєвий соус KIKKOMAН – абсолютно точно одна із них. KIKKOMAН надає смаку до життя людей і об’єднує різні кухні.

Філософия

Дуже важлива частина нашої корпоративної філософії – бути ближче до споживачів і при цьому відповідати найвищим стандартам якості.

Продукція Компанії