У 1919 році брати Йозеф та Карл Ляймери придбали пекарню і кондитерську Ягер на міській площі в м. Траунштайн (Німеччина). Паралельно з цим, вони зайнялися оптовим продажем хлібобулочних виробів та постачали продукцію в роздрібну торгівлю в Кімгау та Рупертівінкель. Революційна ідея виробляти сухарі не зі старого хліба, а з випеченого екстра свіжого білого хліба, – було початком безпрецедентної історії успіху.

Завдяки інноваційним ідеям та найвищій якості, ТМ «LEIMER» розширила свої позиції на ринку хлібних сухарів з Баварії. Згодом почалося виробництво напівфабрикатів таких як, наприклад,  суміш готових до вживання сухарів з яйцем та спеціями. 

Наступною інновацією для німецького ринку були хрусткі сухарики-крутони, смажені кубики білого хліба в палітрі цікавих смаків.

У зв’язку з розвитком органічного ринку продуктів харчування, з’явився ряд окремих видів продукції подібного типу. Для споживачів, чутливих до клейковини, ТМ «LEIMER» запустила виробництво безглютенових сухарів.

На повністю автоматичних лініях для випічки, цілодобово близько 300 тонн свіжого білого хліба обробляється для виготовлення фірмової продукції ТМ «LEIMER». З вишуканими баварськими делікатесами, ТМ «LEIMER» є важливим партнером для роздрібної торгівлі та промисловості у Німеччині та за її межами.

ТМ «LEIMER» – “Якість через свіжість”!