Інгредієнти на 6 порцій:
- 2 ч.л. цибулевого порошку
- 2 ч.л. сушеного чебрецю
- 1 ч.л. солі
- кілька зубчиків часнику
- 1 ст.л. Червоного перцевого соусу TABASCO®
- 0,5 ч.л. перцю
- 2 свинячі вирізки (по 800 г кожна)
- 2 ст.л. рослинної олії
- 2 великих червоних перця
- 16 пагінців зеленої цибулі
- 2 середні цибулини фенхеля
- 0,25 ч.л. листя чебрецю
- 0,25 ч.л. солі
1. Добре розігрійте гриль. У невеликій мисці змішайте цибулевий порошок, 2 ч.л. сушеного чебрецю, сіль і перець, додайте подрібнений часник і Червоний перцевий соус TABASCO®.
2. Цією сумішшю прянощів натріть свинину з усіх боків і підсмажте м’ясо на грилі. Готуйте кожен шматок по 15-20 хвилин, перевернувши в процесі смаження кожен із них по 3 рази.
3. Тим часом в невеликій сковороді на середньому вогні розігрійте олію і підсмажте на ній нарізані овочі, постійно помішуючи. Смажте до тих пір, поки овочі не стануть м’якими, близько 4-7 хвилин.
4. При подачі наріжте м’ясо порційними шматочками і розкладіть їх по краях тарілки. В середину тарілки помістіть смажені овочі.
Смачного! 🙂
Інгредієнти на 6 порцій:
- 2-2,2кг грудки індички (зі шкіркою)
- 100г розтопленого масла (або маргарину)
- 60мл сухого білого вина (або несолодкого яблучного соку)
- 2 ст.л. подрібненого листя чебрецю (або 1,5 ч.л. сушеного)
- 1 ч.л. солі
- 1 ст.л. Червоного перцевого соусу TABASCO®
- 2 зубчики часнику
- 2 ч.л. кукурудзяного крохмалю
- 2 ст.л. холодної води
1. Розігрійте духовку до 160 °С. На широкий деко помістіть грудку індички шкіркою наверх. Запікайте м’ясо протягом 1 години.
2. Змішайте масло, вино, чебрець, сіль, Червоний перцевий соус TABASCO® і дрібно нарізаний часник. Змастіть половиною суміші м’ясо індички і запікайте 30 хвилин. Потім вийміть і змастіть м’ясо половиною масляної суміші, що залишилася. Поверніть в духовку на 1 годину.
3. Індичку вийміть з духовки і дайте постояти протягом 15 хвилин, перед тим як нарізати на порційні шматочки.
4. Зберіть з дека сік від індички в мірну склянку. Додайте води, щоб в результаті за обсягом було приблизно дві склянки суміші. Вилийте суміш в невелику каструльку і доведіть до кипіння.
5. Змішайте крохмаль з 2 ст.л. холодної води і додайте до соусу, розмішайте і проваріть 1 хвилину. Подавайте разом з індичкою.
Смачного! 🙂
Інгредієнти на 4 порції:
Для філе свинини:
- 3 ст. л. Соєвого соусу для смаження Kikkoman ВОК
- 3 ст. л. рослинної олії
- 600г філе свинини
- 200г абрикосів
- 2 червоних солодких стручкових перця
- 200г м’якоті гарбуза
- 1 кабачок
- 2 цибулини
- 6 ст. л. Натурально звареного соєвого соусу Kikkoman
- 1/4 ч. л. меленого кардамону
- 1 щіпка меленого запашного перцю
- 1 щіпка меленої кориці
- перець мелений за смаком
Для смаженої картоплі:
- 2 ст. л. гарбузового насіння
- 2 ст. л. гарбузової олії
- 600г маленьких відварених картоплин
- 3-4 ст. л. Соєвого соусу для смаження Kikkoman ВОК
- перець грубого помелу
А також:
- 1 рукав для запікання
1. Соєвий соус для смаження Kikkoman ВОК змішати з рослинною олією і перцем, філе просушити паперовим рушником і змастити сумішшю.
2. Абрикоси помити, розрізати навпіл, вийняти кісточки. Солодкий перець розрізати навпіл, почистити, помити, і разом з м’якоттю гарбуза нарізати великими шматками. Кабачок помити, нарізати шматочками, цибулини почистити і нарізати кільцями. Абрикоси, м’якоть гарбуза, кабачок і цибулю полити соєвим соусом, заправити кардамоном, запашним перцем, корицею та меленим перцем (за смаком).
3. Рукав для запікання підготувати відповідно до рекомендацій на упаковці, вкласти в нього овочі. Зверху на овочі укласти філе свинини, закрити рукав і випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180°C (газова: регулятор на 3, конвекція: 160°C) близько 35 хвилин.
4. Гарбузове насіння грубо посікти, обсмажити в гарячому маслі разом з картоплею, заправити соєвим соусом для смаження Kikkoman ВОК і перцем. Готове філе і овочі вийняти з рукава для запікання і подавати зі смаженою картоплею.
Смачного! 🙂
Інгредієнти на 4 порції:
- 600г розсипчастої картоплі
- 1 жовток
- близько 150г борошна
- 7 ст.л. Соусу-маринаду Teriyaki Kikkoman
- тертий мускатний горіх
- 1 яйце
- 60г Панірувальних сухарів LEIMER
- 5 ст.л. рослинної олії
- 4 стейка (приблизно по 150г кожен)
- 1/2 ст.л. меленого перцю різних сортів
- 1 ст.л. насіння гірчиці
- 200мл вершків
- 2-3 ст.л. винної гірчиці
- 2 ст.л. Соєвого соусу Kikkoman
1. Картоплю очистити, помити і варити близько 20 хвилин. Зробити картопляне пюре, змішати з яєчним жовтком, додати борошна і приправити 3-ма столовими ложками маринаду Teriyaki, змішаним з мускатним горіхом.
2. Сформувати з пюре кульки, полити їх збитим яйцем, потім обваляти в панірувальних сухарях. Смажити приблизно в 5 столових ложках гарячої олії в маленькій каструльці до утворення золотистої скоринки.
3. Стейки обсушити. Змішати маринад Teriyaki, перець і насіння гірчиці, нанести кондитерським пензликом маринад на стейки і залишити маринуватися.
4. Смажити стейки в гарячій олії до смаку. Додати вершки і винну гірчицю в киплячу олію, довести до кипіння, зменшити вогонь і додати соєвий соус і перець. Зняти з вогню і не дати охолонути.
Подавати стейки з картопляними крокетами.
Смачного! 🙂
Інгредієнти на 4 порції:
- 600г качиної грудки зі шкірою
- 3 ст.л. Соєвого соусу Kikkoman
- 2 ст.л. Соусу-маринаду Teriyaki Kikkoman
- 1 ст.л. кунжутного масла
- 1 ст.л. рисового оцту
- 1 ч.л. подрібненого свіжого імбиру
- рослинна олія для смаження
- Для картопляного салату:
- шматочок вершкового масла
- 1 ст.л. кунжутного масла
- 1 ч.л. подрібненого свіжого імбиру
- 2 стрілки зеленої цибулі
- сік одного лимона
- 1-2 ст.л. рисового оцту
- 2-3 ст.л. Соєвого соусу Kikkoman
- 3 ст.л. подрібненого листя коріандру
- 800г картоплі
1. М’ясо грудки зняти з кістки, вимити і ретельно обсушити паперовим рушником. Полити качку маринадом, приготованим із соєвого соусу, соусу-маринаду Teriyaki, кунжутного масла, рисового оцту і імбиру.
2. Обсмажити до золотистого кольору в рослинній олії. Розігріти духовку до 150 °C і запікати протягом 15 хвилин шкірою вгору. Після виключення духовки залишити ще на 5 хв. Поливати маринадом час від часу. Нарізати качину грудку на скибочки.
3. Для приготування гарніру зварити картоплю. Нагріти вершкове і рослинне масло. Злегка обсмажити імбир і зелений лук, додати лимонний сік, рисовий оцет, соєвий соус і коріандр. Полити соусом порізану картоплю.
Смачного! 🙂
Інгредієнти на 4 порції:
- 4 качині грудки зі шкірою
- 60мл меду
- 60мл Cоєвого соусу Kikkoman
- 100 г мигдальних пластівців
- 1/2 свіжого чілі, почищеного і дрібно нарізаного
1. Розігріти духовку до 190°С.
2. Для глазурі змішати мед, соєвий соус, мигдаль, перець чілі і відставити у сторону.
3. Надрізати шкірку на качиних грудках і підрум’янити на сухій гарячій сковороді протягом 3-4 хвилин з кожного боку (спочатку шкірою вниз). Зняти з вогню, перекласти на розігрітий лист і покрити кожну грудку достатньою кількістю глазурі. Запікати в духовці протягом 10-15 хвилин, або поки м’ясо не буде готове.
Ідеально підходить до м’якого пюре і овочам.
Смачного! 🙂