Свинина гриль

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 2 ч.л. цибулевого порошку
  • 2 ч.л. сушеного чебрецю
  • 1 ч.л. солі
  • кілька зубчиків часнику
  • 1 ст.л. Червоного перцевого соусу TABASCO®
  • 0,5 ч.л. перцю
  • 2 свинячі вирізки (по 800 г кожна)
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 2 великих червоних перця
  • 16 пагінців зеленої цибулі
  • 2 середні цибулини фенхеля
  • 0,25 ч.л. листя чебрецю
  • 0,25 ч.л. солі
tabasco-sous-perechnyj-krasnyj_350ml

  1. Добре розігрійте гриль. У невеликій мисці змішайте цибулевий порошок, 2 ч.л. сушеного чебрецю, сіль і перець, додайте подрібнений часник і Червоний перцевий соус TABASCO®.


 2. Цією сумішшю прянощів натріть свинину з усіх боків і підсмажте м’ясо на грилі. Готуйте кожен шматок по 15-20 хвилин, перевернувши в процесі смаження кожен із них по 3 рази.


 3. Тим часом в невеликій сковороді на середньому вогні розігрійте олію і підсмажте на ній нарізані овочі, постійно помішуючи. Смажте до тих пір, поки овочі не стануть м’якими, близько 4-7 хвилин.


4. При подачі наріжте м’ясо порційними шматочками і розкладіть їх по краях тарілки. В середину тарілки помістіть смажені овочі.

Смачного!  🙂

Інгредієнти на 6 порцій:

  1. 2-2,2кг грудки індички (зі шкіркою)
  2. 100г розтопленого масла (або маргарину)
  3. 60мл сухого білого вина (або несолодкого яблучного соку)
  4. 2 ст.л. подрібненого листя чебрецю (або 1,5 ч.л. сушеного)
  5. 1 ч.л. солі
  6. 1 ст.л. Червоного перцевого соусу TABASCO®
  7. 2 зубчики часнику
  8. 2 ч.л. кукурудзяного крохмалю
  9. 2 ст.л. холодної води
tabasco-sous-perechnyj-krasnyj_350ml

1. Розігрійте духовку до 160 °С. На широкий деко помістіть грудку індички шкіркою наверх. Запікайте м’ясо протягом 1 години.


2. Змішайте масло, вино, чебрець, сіль, Червоний перцевий соус TABASCO® і дрібно нарізаний часник. Змастіть половиною суміші м’ясо індички і запікайте 30 хвилин. Потім вийміть і змастіть м’ясо половиною масляної суміші, що залишилася. Поверніть в духовку на 1 годину.


3. Індичку вийміть з духовки і дайте постояти протягом 15 хвилин, перед тим як нарізати на порційні шматочки.


4. Зберіть з дека сік від індички в мірну склянку. Додайте води, щоб в результаті за обсягом було приблизно дві склянки суміші. Вилийте суміш в невелику каструльку і доведіть до кипіння.


5. Змішайте крохмаль з 2 ст.л. холодної води і додайте до соусу, розмішайте і проваріть 1 хвилину. Подавайте разом з індичкою.

 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

Для філе свинини:

  • 3 ст. л. Соєвого соусу для смаження Kikkoman ВОК
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 600г філе свинини
  • 200г абрикосів
  • 2 червоних солодких стручкових перця
  • 200г м’якоті гарбуза
  • 1 кабачок
  • 2 цибулини
  • 6 ст. л. Натурально звареного соєвого соусу Kikkoman
  • 1/4 ч. л. меленого кардамону
  • 1 щіпка меленого запашного перцю
  • 1 щіпка меленої кориці
  • перець мелений за смаком

Для смаженої картоплі:

  • 2 ст. л. гарбузового насіння
  • 2 ст. л. гарбузової олії
  • 600г маленьких відварених картоплин
  • 3-4 ст. л. Соєвого соусу для смаження Kikkoman ВОК
  • перець грубого помелу

А також:

  • 1 рукав для запікання
kikkoman_sous_soevyj_vok_dlya-zharki_250ml
kikkoman_sous_soevyj_150ml

1. Соєвий соус для смаження Kikkoman ВОК змішати з рослинною олією і перцем, філе просушити паперовим рушником і змастити сумішшю.


2. Абрикоси помити, розрізати навпіл, вийняти кісточки. Солодкий перець розрізати навпіл, почистити, помити, і разом з м’якоттю гарбуза нарізати великими шматками. Кабачок помити, нарізати шматочками, цибулини почистити і нарізати кільцями. Абрикоси, м’якоть гарбуза, кабачок і цибулю полити соєвим соусом, заправити кардамоном, запашним перцем, корицею та меленим перцем (за смаком).


3. Рукав для запікання підготувати відповідно до рекомендацій на упаковці, вкласти в нього овочі. Зверху на овочі укласти філе свинини, закрити рукав і випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180°C (газова: регулятор на 3, конвекція: 160°C) близько 35 хвилин.


4. Гарбузове насіння грубо посікти, обсмажити в гарячому маслі разом з картоплею, заправити соєвим соусом для смаження Kikkoman ВОК і перцем. Готове філе і овочі вийняти з рукава для запікання і подавати зі смаженою картоплею.

 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 600г розсипчастої картоплі
  • 1 жовток
  • близько 150г борошна
  • 7 ст.л. Соусу-маринаду Teriyaki Kikkoman
  • тертий мускатний горіх
  • 1 яйце
  • 60г Панірувальних сухарів LEIMER
  • 5 ст.л. рослинної олії
  • 4 стейка (приблизно по 150г кожен)
  • 1/2 ст.л. меленого перцю різних сортів
  • 1 ст.л. насіння гірчиці
  • 200мл вершків
  • 2-3 ст.л. винної гірчиці
  • 2 ст.л. Соєвого соусу Kikkoman
kikkoman_sous_soevyj_marinad_teriyaki_250ml
kikkoman_sous_soevyj_150ml

1. Картоплю очистити, помити і варити близько 20 хвилин. Зробити картопляне пюре, змішати з яєчним жовтком, додати борошна і приправити 3-ма столовими ложками маринаду Teriyaki, змішаним з мускатним горіхом.


2. Сформувати з пюре кульки, полити їх збитим яйцем, потім обваляти в панірувальних сухарях. Смажити приблизно в 5 столових ложках гарячої олії в маленькій каструльці до утворення золотистої скоринки.


3. Стейки обсушити. Змішати маринад Teriyaki, перець і насіння гірчиці, нанести кондитерським пензликом маринад на стейки і залишити маринуватися.


4. Смажити стейки в гарячій олії до смаку. Додати вершки і винну гірчицю в киплячу олію, довести до кипіння, зменшити вогонь і додати соєвий соус і перець. Зняти з вогню і не дати охолонути.

 

Подавати стейки з картопляними крокетами.

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 600г качиної грудки зі шкірою
  • 3 ст.л. Соєвого соусу Kikkoman
  • 2 ст.л. Соусу-маринаду Teriyaki Kikkoman
  • 1 ст.л. кунжутного масла
  • 1 ст.л. рисового оцту
  • 1 ч.л. подрібненого свіжого імбиру
  • рослинна олія для смаження
  • Для картопляного салату:
  • шматочок вершкового масла
  • 1 ст.л. кунжутного масла
  • 1 ч.л. подрібненого свіжого імбиру
  • 2 стрілки зеленої цибулі
  • сік одного лимона
  • 1-2 ст.л. рисового оцту
  • 2-3 ст.л. Соєвого соусу Kikkoman
  • 3 ст.л. подрібненого листя коріандру
  • 800г картоплі
kikkoman_sous_soevyj_150ml
kikkoman_sous_soevyj_marinad_teriyaki_250ml

1. М’ясо грудки зняти з кістки, вимити і ретельно обсушити паперовим рушником. Полити качку маринадом, приготованим із соєвого соусу, соусу-маринаду Teriyaki, кунжутного масла, рисового оцту і імбиру.


2. Обсмажити до золотистого кольору в рослинній олії. Розігріти духовку до 150 °C і запікати протягом 15 хвилин шкірою вгору. Після виключення духовки залишити ще на 5 хв. Поливати маринадом час від часу. Нарізати качину грудку на скибочки.


3. Для приготування гарніру зварити картоплю. Нагріти вершкове і рослинне масло. Злегка обсмажити імбир і зелений лук, додати лимонний сік, рисовий оцет, соєвий соус і коріандр. Полити соусом порізану картоплю.


 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 качині грудки зі шкірою
  • 60мл меду
  • 60мл Cоєвого соусу Kikkoman
  • 100 г мигдальних пластівців
  • 1/2 свіжого чілі, почищеного і дрібно нарізаного
kikkoman_sous_soevyj_150ml

1. Розігріти духовку до 190°С.


2. Для глазурі змішати мед, соєвий соус, мигдаль, перець чілі і відставити у сторону.


3. Надрізати шкірку на качиних грудках і підрум’янити на сухій гарячій сковороді протягом 3-4 хвилин з кожного боку (спочатку шкірою вниз). Зняти з вогню, перекласти на розігрітий лист і покрити кожну грудку достатньою кількістю глазурі. Запікати в духовці протягом 10-15 хвилин, або поки м’ясо не буде готове.


 

Ідеально підходить до м’якого пюре і овочам.

   Смачного! 🙂