Інгредієнти на 4 порції:

  • 800г філе морського окуня
  • 4 ст. л. лимонного соку
  • 2 міні серця римського салату (або іншого зеленого салату чи шпинату)
  • 2 червоних перця
  • 4 ст. л. Оцту Кюне Condimento Balsamico Bianco
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • сіль
  • перець
Kühne_Уксус_Винный_Balsamico_Bianco_250мл

  1. Промити філе риби в холодній воді, просушити і нарізати на чотири порції. Збризнути лимонним соком. Взяти салат, видалити серцевину та будь-які зів’яле листя і дрібно нарізати. Порізати перець навпіл по довжині, видалити насіння і білу мембрану, вимити і дрібно нарізати.


 2. Змішати салат, перець, оцет і 1 ст. л. оливкової олії. Додати до салату Сальса сіль та перець.


 3. Оливкову олію, що залишалася, нагріти в тефлоновій сковороді, обсмажити філе риби на середньому вогні з кожного боку по 4-6 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Подавати рибу з салатом Сальсою.


 

Смачного!  🙂

Інгредієнти на 4 порції:

Для маринованого лосося:

  • 600г грубої морської солі
  • 300г цукру
  • 600г філе лосося

Для тонких млинців:

  • кріп
  • петрушка
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. борошна
  • 200мл молока
  • 1 щіпка солі
  • масло для випічки

Для начинки:

  • 125г сметани
  • 4 ч. л. Середньогострої Гірчиці Кюне
  • 200г рукколи

Для сервірування столу:

  • кілька листків змішаного салату
  • 200г Кюне Смажених перців без шкірки
  • 25мл Оцту Кюне Aceto Balsamico di Modena
  • 1 щіпка солі
Kühne_Горчица_средне-острая_255г
Kühne_Паприка_підсмажена_340г
Kühne_Уксус_Винный_Balsamico-di-Modena_250мл

1. Для лосося. Змішати сіль і цукор. Помістити філе лосося шкірою вгору в половині суміші, решту суміші розподілити поверх лосося. Зверху помістіть миску, наповнену водою і залишити маринуватися 1-2 дня в холодильнику.


2. Для млинців. Помити кріп і петрушку, потім струсити і дрібно нарізати. Змішати зелень з яйцями, борошном, молоком і сіллю в однорідну суміш. Спекти 6 тонких млинці з рідкого тіста в невеликій кількості розтопленого вершкового масла, дати їм охолонути.


3. Порізати лосось на тонкі скибочки. Помістити скибочки лосося на млинці. Помазати
сметаною і гірчицею. Видалити стебла з рукколи, порізати і розмістити поверх лосося. Загорнути млинець з усіма складовими. Для того, щоб млинець краще тримався загорнутим, трохи змазати краї гірчицею. Розрізати млинці на рівні частини.
.


4. Для сервіровки. Вимити листя салату і висушити. Злити рідину зі смажених перців і нарізати смужками. Розкласти смужки перців по тарілці і збризнути їх невеликою кількістю бальзамічного оцту і солі. Розкласти млинчики по тарілці і прикрасити її листями салату.


 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

Для лосося:

  • Лосось 400 г (100х4)
  • Спаржа 12 стручків
  • Помідори черрі 12 штук
  • Рослинна олія (для смаження)

Для соусу:

  • Біле вино 80мл
  • Соєвий соус Kikkoman 20 мл
  • Сік лимона 1/4
  • Вершкове масло
  • Бальзамічний соус-крем Balsamissimo Kühne
  • Борошно
kikkoman_sous_soevyj_250ml
Kühne_Соус-крем-Бальзамический_215мл

1. Спаржу зварити. Розрізати помідори черрі на половинки. Влити олію на сковорідку і підсмажити спаржу з помідорами, додаючи сіль і перець за смаком.


2. На іншій сковорідці підсмажити стейки лосося з обох сторін, попередньо обвалявши їх у  борошні. Коли все буде готово, залишити їх у теплі і зайнятися соусом.


3. На чисту сковорідку вилити вино, довести до кипіння. Додати соєвий соус та вершкове  масло. Добре розмішати, дочекатися поки масло розчиниться. Злегка випарити соус і вичавити в нього сік лимона. Потім вилити отриманий соус на підсмаженого лосося.


Прикрасити страву спаржею і помідорами. (Помідори можна прикрасити бальзамічним кремом).

 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 750г картоплі, очищеної і порізаної на 4 частини
  • 500г філе тріски
  • 50г вершкового масла, розтопленого
  • 75мл Соєвого соусу Kikkoman
  • 2 дрібно порізаних зубчика часника
  • 1/2 червоного перцю чілі, дрібно нарізаного
  • 5шт. зеленої цибулі, крупно нарізаної
  • жменя свіжого коріандру, крупно нарізаного
  • борошно
  • 2 збитих яйця
  • трохи молока
  • 100г Панірувальних сухарів LEIMER
  • 100г стружки кокоса
  • 30мл соняшникової олії
kikkoman_sous_soevyj_250ml

1. Картоплю відварити, злити воду, потовкти і охолодити. Тріску варити 8-10 хвилин, потім охолодити, очистити від кісток, порізати на маленькі шматочки. Змішати тріску з товченою картоплею. Додати вершкове масло, соєвий соус, часник, перець чілі, зелену цибулю і коріандр – добре перемішати.


2. З отриманої маси зробити 8 котлет однакового розміру і обваляти кожну котлету в невеликій кількості борошна. Охолодити протягом 15 хвилин.


3. У цей час змішати в плоскій тарілці панірувальні сухарі і стружку кокоса. Потім промочити кожну котлету у збитому яйці і обваляти в суміші з стружки кокоса і панірувальних сухарів.


4. Обсмажити котлети в гарячому маслі по 3 хвилини з кожного боку. Подавати найкраще з різними видами хрустких салатів.

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 філе тунця, приблизно по 225г кожен
  • 150мл Соусу-маринаду Teriyaki Kikkoman
  • 10мл рослинної олії
  • 150г салату рукола

Для джему з чілі:

  • 1 червоний перець чілі, крупно нарізаний
  • зелена цибуля, крупно нарізана
  • 1 зубчик часнику, крупно нарізаний
  • 30г коріандру, крупно нарізаного
  • сік лайма
  • 15мл цукрової пудри
  • 30мл води
  • 45мл Соєвого соусу Kikkoman
  • 30мл кунжутного масла
  • 10г кунжутного насіння
kikkoman_sous_soevyj_marinad_teriyaki_250ml
kikkoman_sous_soevyj_250ml

1. Соус-маринад Teriyaki налити в тарілку і замаринувати в ньому філе тунця на 20 хвилин, поки риба не насититься ароматом маринаду. Потім злегка підсмажити шматочки тунця в гарячій сковороді або в сковороді ВОК протягом 1-2 хвилин з кожного боку. Дрібно нарізати тунець шматочками і викласти гіркою на салат рукола. Ретельно змастити джемом з чилі, приготованим за вказаним нижче рецептом, і відразу ж подавати.


2. Для джему з чілі: змішати і подрібнити в кухонному комбайні перець чілі, зелену цибулю, часник, коріандр і сік лайма, поки суміш не стане однорідною. У каструлі довести до кипіння цукор, воду, соєвий соус і кунжутне масло, потім додати в отриману масу суміш з чілі та кунжутне насіння. Зняти з плити і подавати.


3. Якщо страва готується заздалегідь, то краще спершу її охолодити, а вже потім поставити в холодильник (при необхідності перед подачею розігріти в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд).

   Смачного! 🙂