Інгредієнти на 4 порції:

  • 200г руколи
  • 200г козячого сиру
  • 1 зубчик часнику
  • 4 скибочки хліба
  • оливкова олія
  • сіль
  • мелений перець
  • 1 стакан подрібнених волоських горіхів
  • Кюне Соус-крем Бальзамічний
  • 5 ст.л. Кюне Enjoy Cоус салатний Малиновий
Kühne_Соус-крем-Бальзамический_215мл
Kühne_Enjoy_Cоус_салатний_Малиновий_300мл

  1. Власноруч покришити козячий сир на дрібні шматочки.


 2. Натерти хліб часником, скропити оливковою олією і смажити на сковороді гриль.


 3. Промити і просушити листя салату руколи, відбираючи старе або зів’яле листя. Заправити Малиновим салатним соусом Кюне Enjoy, додати сіль, перець, волоських горіхів і розкласти по тарілках. Залити салат Бальзамічним соусом Кюне.


 

Смачного!  🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 2 помідори
  • 1 червоний перець
  • 1 помаранчевий або жовтий перець
  • 2 кабачка
  • 1 зубчик часнику
  • 1 маленький червоний лук
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 50г кедрових горіхів
  • сіль
  • 2 ч.л. коричневого тростинного цукру
  • 50мл Кюне Оцет Бальзамічний di Modena
  •  мелений перець
Kühne_Уксус_Винный_Balsamico-di-Modena_250мл

1. Очистити помідори і перець, вимити, видалити насіння з перцю. Вимити кабачки і нарізати. Очистити і подрібнити часник. Вимити, очистити, нарізати кільцями цибулю.


2. Обсмажити цибулю і часник в гарячому маслі на сковороді. Додати овочі і кедрові горіхи, злегка посолити і обсмажити близько 10-15 хвилин.


3. Цукор висипати на сковорідку, скропити водою, розплавити і закарамелізувати. Налити Оцет Кюне Бальзамічний та змішати з овочами для кисло-солодкого смаку.


 

 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 150г рису басматі
  • куряче філе
  • 7 ст.л. соусу-маринаду Teriyaki Kikkoman
  • 200г замороженого гороху
  • 4шт. зеленої цибулі
  • 1 манго
  • 2 червоних перця
  • 100г приправи для салату
  • свіжомелений перець
  • каррі-порошок
  • 60г солоних горішків кешью
  • 2 ст.л. рослинного масла
kikkoman_sous_soevyj_marinad_teriyaki_250ml

1. Відварити рис згідно з інструкцією на упаковці. Вимити куряче філе, трохи підсушити, порізати кубиками, змішати з трьома столовими ложками соусу-маринаду Teriyaki Kikkoman і смажити в гарячому маслі.


2. Відварити горох в киплячій воді, після чого злити воду та дати гороху підсохнути. Очистити і промити цибулю, потім нарізати її тонкими кружальцями. Очистити манго і часточками відокремити м’якоть від кісточки. Розрізати навпіл перець, очистити, вимити і нарізати кубиками разом з манго.


3. Змішати приправу для салату з соусом-маринадом Teriyaki Kikkoman, змішати з інгредієнтами салату і приправою з перцем і каррі-порошком. Посипати горішками кешью і подати до столу.


 

 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 450г свіжого тунця, нарізаного шматочками
  • 8 ст.л. соусу-маринаду Kikkoman Teriyaki
  • 450г молодої картоплі
  • 225г стручкової квасолі
  • 1 пучок зеленої цибулі, дрібно нарізаної
  • 50г порізаних маслин, без кісточок
  • 8 помідорів чері, розрізаних навпіл
  • 4 яйця, зварених «круто» і розрізаних навпіл
  • 50г молодого листя шпинату
  • 1 ч.л. гірчиці з цільних зерен
  • сік половини лимона
kikkoman_sous_soevyj_marinad_teriyaki_250ml

1.   Помістити шматочки тунця в миску і залити зверху соусом-маринадом Kikkoman Teriyaki таким чином, щоб маринад покривав всі шматки. Маринувати протягом 20 хвилин.


2. Тим часом в злегка підсоленій воді відварити до напівготовності молоду картоплю протягом 15 – 20 хвилин. Відварити квасолю протягом 10 хвилин. Підсушити картоплю, нарізати на половинки і перекласти в миску з квасолею. Додати до картоплі зеленої цибулі, маслин, помідори черрі, яйця, шпинат і акуратно перемішати. Накрити кришкою і зберігати в теплому вигляді.


3. Нагріти сковороду з рифленим дном і обсмажити шматочки тунця протягом 2 хвилин з кожного боку до утворення скоринки. Влити на сковороду зайвий маринад, додати гірчицю і лимонний сік і обсмажити шматочки тунця ще протягом 2 хвилин.


4. Викласти шматочки тунця на салат, скропити зверху гарячим маринадом і подавати.

 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 2 нектарина
  • 1 стиглий манго
  • 1 салат ромен
  • 2 черешки селери
  • 2 ст. л. кунжутного масла
  • 4-6 ст. л. Натурально звареного соєвого соусу Kikkoman / Легкого соєвого соусу Kikkoman
  • 1 / 2-1 ч. л. червоної пасти каррі
  • 3-4 ст. л. Винного бальзамічного оцту Balsamico Bianco Kühne
  • 2-4 ст. л. свіжовичавленого апельсинового соку
  • 1 ч. л. кленового сиропу (можна замінити медом)
  • червоний і чорний перець горошком
kikkoman_sous_soevyj_legkij_250ml
Kühne_Уксус_Винный_Balsamico_Bianco_250мл

1.   Нектарини помити, розрізати навпіл, видалити кісточку. Манго очистити від шкірки, м’якоть зрізати з кісточки скибочками. Нектарини порізати на кубики. Листя салату ромен розділити, помити, перебрати і нарізати смужками. Черешки селери помити, почистити і нарізати скибочками.


2. Кунжутне масло, соєвий соус, пасту каррі, оцет, апельсиновий сік і сироп змішати, додати перець.


3. Салат заправити отриманим соусом, викласти на тарілку і додати за бажанням як гарнір петрушку.


 

   Смачного! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • листя салату
  • 1 жовтий перець
  • 1 червоний перець
  • 4 помідори
  • 1 огірок
  • кілька гілочок зеленої цибулі
  • 4 курячих грудки (по 150 г кожна)
  • 5 ст.л. Соусу-маринаду Teriyaki Kikkoman
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 4 скибочки хліба з висівками (для грінок)
  • перець / сіль
  • Для заправки:
  • зубчик часнику
  • 3 ст.л. Солодкого соєвого соусу Kikkoman
  • 2 ст.л. Бальзамічного оцту Balsamico di Modena Kühne
  • 2 ст.л. кунжутного масла
  • 2 ст.л. соняшникової олії
  • 1 ч.л. цукру
  • 100мл апельсинового соку
  • 2 ст. л. підсмаженого кунжуту
kikkoman_sous_soevyj_marinad_teriyaki_250ml
kikkoman_sous_soevyj_sladkij_250ml
Kühne_Уксус_Винный_Balsamico-di-Modena_250мл

1.  Нарізати перець, помідори і огірки кубиками, а зелену цибулю кільцями. Овочі змішати.


2. Нарізати курячі грудки тонкими скибочками і замаринувати в соусі-маринаді Teriyaki на 1 годину.


3. Розігріти 3 ст.л. олії на сковороді, обсмажити скибочки курки з усіх боків, поки вони не стануть хрусткими. Хліб нарізати кубиками і приправити сіллю і перцем. У сковороду долити олії, обсмажити хліб, поки він не стане хрустким.


4.  Для соусу розчавити часник, змішати з іншими інгредієнтами для його приготування і полити їм овочі. Салат подавати на тарілках з листям салату, прикрасивши грінками.

   Смачного! 🙂