Інгредієнти на 4 порції:

  • 150г селери
  • 1 морква (50г)
  • цибуля (250г)
  • 2 зубчика часнику
  • 350г картоплі
  • 2 гілочки розмарину
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 2 листя шавлії
  • 100мл білого вина
  • 750мл овочевого бульйону
  • 100г чорізо (пряні іспанські ковбаски)
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 4 гілочки петрушки
  • 1 ч. л. Столового Хріну Кюне
  • сіль
  • перець
Kühne_Хрен_Cтоловый_250г

1. Очистити селеру, моркву, цибулю, часник, картоплю і нарізати великими кубиками.


2. Обсмажити цибулю і часник з розмарином в маслі протягом 5 хвилин до прозорості. Додайте картоплю, моркву, шавлію, селеру і обсмажити протягом 5 хвилин. Додати біле вино, довести до кипіння, влити овочевий бульйон і варити протягом 20 хвилин із закритою кришкою до готовності.


3. Нарізати чорізо дрібними кубиками й обсмажити в маслі протягом 5 хвилин до хрусткої скоринки. Промокнути на кухонному паперовому рушнику.  Дрібно нарізати листя петрушки.


4. Відокремити розмарин і шавлію. Із супу зробити пюре ручним блендером, додати Столовий Хрін Кюне, приправити сіллю і перцем, і подавати з ковбасками та петрушкою.

*Порада: Якщо Ви не можете знайти чорізо, просто використайте смужки бекону або нарізану кубиками шинку.*

 

Смачного!!! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

Для супу-пюре:

  • 600г м’якоті гарбуза
  • 1 картоплина
  • 2 моркви
  • 10г імбиру
  • 2 цибулини
  • 1 маленький стручок червоного перцю чилі
  • 1 зубчик часнику
  • 20г вершкового масла
  • 400мл кокосового молока
  • 400мл овочевого бульйону
  • 1 стебло лемонграсу
  • 4-6 ст.л. Натурально звареного соєвого соусу Kikkoman

Для печива із листкового тіста:

  • 100г замороженого листкового тіста
  • 1 яєчний жовток
  • 1 ст.л. вершків
  • 20г гарбузового та кунжутного насіння
kikkoman_sous_soevyj_250ml

1. М’якоть гарбуза нарізати кубиками, картоплю і моркву почистити, дрібно нарізати. Імбир, цибулини і часник почистити. Стручок перцю помити, розрізати навпіл, видалити насіння і вирізати перегородки. Все дрібно нарізати.


2. Вершкове масло розтопити, дрібно нарізані овочі протушкувати з гарбузом, залити кокосовим молоком і овочевим бульйоном. Стебло лемонграса розрізати навпіл уздовж і близько 20 хвилин проварити разом з іншими інгредієнтами. Лемонграс вийняти, овочі збити блендером до утворення пюре і заправити соєвим соусом.


3. Поки суп вариться, злегка розморожене листкове тісто розкачати, вирізати з тіста півмісяці і зорі формочками для печива. Змастити листкове печиво яєчним жовтком, змішаним з вершками, посипати гарбузовим і кунжутним насінням. Випікати в духовці при температурі 180 °C близько 8 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Подати до супу.


  Смачного!!! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 2 червоних солодких перця
  • 2 цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 400г консервованих помідорів, шматочками
  • 150 – 180мл Натурально звареного соєвого соусу Kikkoman
  • свіжомелений перець
  • 4 ст.л. сметани
  • 1 стручок перцю чилі
kikkoman_sous_soevyj_250ml

1. Солодкий перець розрізати навпіл, очистити, помити і нарізати кубиками. Очистити цибулини і часник від шкірки, цибулини нарізати кубиками, часник розчавити.


2. Цибулю і часник підсмажити разом із солодким перцем в розігрітій олії. Додати помідори, 1 літр води і соєвий соус. Довести до кипіння і залишити приблизно на 20 хвилин на повільному вогні.


3. Пропустити суп через блендер до утворення пюре, додати перець, налити в тарілки і подати зі сметаною. Страву можна прикрасити кільцями маринованих стручків чилі.


 

Смачного!!! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

Для м’ясних кульок:

  • Фарш (свинина + яловичина) 200г
  • 60г цибулі
  • 5г кукурудзяного крохмалю
  • 5г імбирю
  • рис (вже зварений і охолоджений) 60г
  • Соєвий соус Kikkoman 20мл
  • 1 ч.л. цукру

Для Супу:

  • 1 літр курячого бульйону
  • 120г китайської капусти або латука
  • 80г шиитаке
  • 80г цибулі-порей
  • Соєвий соус Kikkoman 40мл
  • ½ ст.л. цукру
  • сіль
kikkoman_sous_soevyj_250ml

1. Цибулю подрібніть на тертці. У мисці змішайте фарш, цибулю і кукурудзяний крохмаль. Додайте у фарш тертий імбир, рис, соєвий соус, цукор і добре перемішайте. З отриманої маси зробіть 20 фрикадельок.


2. Поріжте китайську капусту на смужки в 3-4 см. Тонко наріжте гриби шиитаке. Цибулю-порей поріжте на шматочки в 4-5 см завдовжки.


3. У каструлі доведіть до кипіння бульйон і залиште там варитися м’ясні фрикадельки. Додайте туди порізану китайську капусту, шиитаке, цибулю-порей, соєвий соус, сіль, цукор. Коли овочі будуть добре зварені, суп готовий до вживання. Додайте за смаком білий перець.


 

Смачного!!! 🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • листя салату
  • 100г червоного лляного насіння
  • 200г розсипчастої картоплі
  • 2 моркви
  • 1 пастернак (або 1 маленький черешок селери)
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 8-10 ст.л. соєвого соусу Kikkoman
  • мелений кмин
  • свіжозмелений перець
  • 1 склянка вершків (= 150 г)
  • кілька листів лимонної м’яти
kikkoman_sous_soevyj_250ml

1. Очистити, потім вимити і нарізати кубиками картоплю, моркву і селеру. Розтопити масло, додати лляне насіння, картоплю та затушкувати.


2. Налити 1 літр води, довести до кипіння і залишити суп варитися протягом приблизно 15-20 хвилин. Зробити суп-пюре, додати половину склянки вершків і додати спеції.


3. Налити суп в чашки або тарілки, використовувати вершки як гарнір і прикрасити листям лимонної м’яти.


 

Смачного!!! 🙂