Інгредієнти на 2 порції:

  • 250г сиру халлумі (або сулугуні)
  • 2-3 ст.л. оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 125г помідорів черрі
  • жменя листя базиліка
  • 1/2 ч.л. соусу TABASCO® з часником
tabasco-sous-perechnyj-s-chesnokom_60ml

  1. Часник очистити та подрібнити. Половину листя базиліка порізати. Сир халлумі (або сулугуні) нарізати великими скибочками і змішати з оливковою олією, базиліком, часником і соусом TABASCO®. Залишити маринуватися на 1 годину.


 2. Помідори черрі вимити, обсушити і розрізати навпіл. Розігріти сковороду-гриль і обсмажити халлумі (або сулугуні) з обох боків до золотистого кольору. Додати помідори черрі і швидко обсмажити їх з обох сторін.


 3. Викласти на тарілки халлумі (або сулугуні) і томати. Полити їх маринадом і посипати листям базиліка.

 

Смачного!  🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 200г свіжого тунця
  • 1 головка зеленої цибулі
  • 1/2 авокадо
  • 100г помідорів черрі
  • 1/2 необробленого лайма
  • 1 ч.л. пасти васабі
  • 4 ст.л. соєвого соусу Kikkoman
  • 1 щіпка білого перцю
  • 40г масла
  • 8 скибочок багета
  • кілька листя коріандру
kikkoman_sous_soevyj_250ml

  1. Тунець промити в холодній воді. Авокадо розрізати уздовж, вийняти кісточку; повернувши половинки авокадо в різні боки, очистити їх від шкірки. Після цього помити зелену цибулю, помідори черрі та все нарізати дрібними кубиками і змішати з тунцем.


 2. Натерти трохи шкірки лайма і видавити з нього сік. Змішати 2 ч.л. соку лайма, пасту васабі і соєвий соус, потім додати до суміші з тунця і приправити перцем.


 3. Змішати масло з натертою шкіркою лайма. Запекти нарізаний кільцями багет в духовці або підсмажити в тостері, намастити маслом з лаймом, наверх покласти тартар з тунця і авокадо. Потім прикрасити коріандром і подавати.

Смачного!  🙂

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 чіабатта (близько 200 г)
  • 1 банка тунця у власному соку (= 185 мл)
  • 8 помідорів черрі
  • 2шт. Вялених помідорів Kühne
  • 1 ст.л. маленьких каперсів
  • 200г вершкового сиру
  • 4 ст.л. соєвого соусу Kikkoman
  • свіжозмелений перець
  • 50г салату рукола
Kühne_Томати-в'ялені_340г
kikkoman_sous_soevyj_250ml

  1. Чіабатту розрізати навпіл, потім половинки розрізати ще на 2 частини. Підсушити тунця. Вимити 4 помідори черрі і потім нарізати їх кубиками з в‘яленими помідорами. Решту помідорів черрі розрізати на чотири частини.


 2. Змішати вершковий сир, тунець, свіжі та в‘ялені помідори та полити їх соєвим соусом Kikkoman  і поперчити.


 3. Листя салату рукола вимити і дрібно нарвати, посипати на чіабатту з порізаними помідорами черрі і подати до столу.

Смачного!  🙂