tabasco_diamond_primary_logo

Історія соусів TABASCO® бере свій початок у 1868р. на острові Ейвері, штат Луїзіана, що на півдні США. З того часу, вже понад 140 років, компанія МакАленні виготовляє свій унікальний, відомий в усьому світі гострий перцевий соус TABASCO®. Бездоганна якість, унікальний рецепт і повага до традицій – візитна картка перцевого соусу TABASCO®.

Соус TABASCO® продається у понад 180 країнах і використовується мільйонами людей в стравах кухонь різних країн. Сьогодні в світі відомо більш ніж 150 різних видів гострих перцевих соусів, але саме  соус TABASCO® міцно утримує першість.

tabascobetterbbq_grilled-korean-short-ribs-2_heroimage_hires

З 1980 року соус TABASCO® включено до офіційного раціону харчування Збройних Сил США, а також до раціону Збройних Сил Великобританії.

Компанія МакАленні – офіційний постачальник соусів для космічного агентства NASA. Перцевий соус TABASCO® входить в офіційне меню астронавтів програми «Space Shuttle».

TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co.

Гострий соус TABASCO® виготовляється за старовинною технологією, яку винайшов Едмунд МакАленні. Зрілий червоний перець табаско збирається, подрібнюється, перемішується з сіллю власних копалень острова Ейвері та на 3 роки закладається в бочки з білого дуба. Потім перцева суміш висушується, змішується з натуральним оцтом, витримується декілька тижнів і розливають в пляшки.

Продукція компанії

tabasco-family-of-flavors